Lyon 's alarmerande nedgång i formen fortsatte på lördagen som de förlorade 3-1 hemma mot Guingamp barcelona tröja trots främste poängplockare Alexandre Lacazette sätta dem framför vid sin Parc OL.Lacazette öppnade poäng med sitt sjunde ligamål för kampanjen från Guingamp straffpunkten men vände spelet på huvudet med två mål under de första sju minuterna av den andra perioden från Yannis Salibur och Marcus Coco.Coco lagt till en annan för att slutföra vändning och fördöma Lyon till en femte nederlag i sina senaste sex matcher i alla tävlingar .Remarkably, var det första gången på 35 år att de hade förlorat en ligamatch hemma efter att ha lett till half-time.It var också en femte förlust på 10 Ligue 1 utflykter för Bruno Genesio 'sidan, vem Werner 10 poäng i Nice drift av ledare innan de går till Metz på söndag. Guingamp är fifth.Such en dålig start på kampanjen för Lyon inte hade övervägts After deras enastående kör i slutet av förra säsongen, och trycket är nu mycket på Genesio. 'It' sa hårt slag och oerhört nedslående därför att vi 'har förlorat hemma för andra gången den här säsongen', klagade Genesio. 'Vi lägger i två helt olika skärmar, en första halva som var ganska bra, och en annan där vi helt förlorad väg. att 'är typiskt för ett lag i en real madrid tröja svår, situation och en som tvivlar på sig själv. 'Lyon tog ledningen i den 37: e minuten när Lacazette - som missade en straff i 1-0 mitt i veckan Champions League förlust för Juventus - samlat från plats efter Maxime Gonalons hade sotigt i area.It var en första ligamål sedan augusti för Lacazette.However, Lyon Bidragit till omdömen sin egen undergång med vissa fruktansvärda försvara i den andra half.Guingamp när Jimmy Briand utjämnade Mouctar Diakhaby unge berövats i området och ställa in Salibur, som avfyrade hem .Det Breton sida var i fronten i 52nd minut som Lyon sjabblade bort bollen billigt i sin egen planhalva och Briand var återigen leverantören, kvadrering för Coco, som hade en lätt finish.Lyon nekades en straff när Lacazette gick ner i Jordan Ikoko rutan under en utmaning, och substitut Mathieu Valbuena blev stretchered bort i tårar efter att ha fallit olyckligt bara några minuter efter att ha kommit on.Club president Jean-Michel Aulas av vägtull senare Canal Plus Sport som Valbuena, utjämnade 52 gånger av Frankrike, hade en ur led skuldra och skulle kräva en insatserna.Rådets hemmalaget 's elände förvärrades som Guingamp slog till igen i den 77: e minuten, Frankrike under-21 internationella ytter Rafael Coco förd innan du kör genom att spränga ett skott förbi Anthony Lopes.The matchen möttes av högljudda hån från Lyon support.Monaco gick andra efter förstöra Montpellier 6-2 på fredag, med Radamel Falcao få furstendömen club 'första mål från straffpunkten på sin återkomst efter en månad på sidelines.Paris Saint-Germain, i tredje, underhålla Marseille i Classique på söndagen i vad blir Rudi Garcia 'första match som tränare för visitors.Toulouse missade en chans att hoppa mästare efter att de hölls till en 0-0 på Angers, medan Polen internationella Kamil Grosicki scored besegrades dubbelt så Rennes Nantes 2-1. på andra håll, Portugal 's Euro 2016 hjälte Eder nettas Lille' s andra mål i en 2-1 seger över Bastia, Bordeaux hölls till en 1-1 hemma mot Nancy och Dijon tog ett stopp vinnare slå Lorient 1- 0.

Vendita nuove maglie calcio a poco prezzo, Non fatevi fregare! Divise, Mute e Completi Calcio e Calcetto: Maglie calcio poco prezzo e Pantaloncini

Køb de mest populære fodboldtrøjer online her, Fodboldtrøjer til børnTrøje til fodbold i børnestørrelser;