England vs Skottland resultat i VM-kval händelse som ägde sverige tröja rum på Wembley Stadium på lördag morgon för att kick-off på 02:45 i kväll WIB.Permainan börjar med en snabb tempo. Darren Fletcher från Skottland laget i den första minuten hade redan avfyrade ett skott, men missriktad experiment, och det är ingen överraskning för målvakten Joe Hart. John Stone 'fjärde minuten försöker ge farliga tvär men var snabbt fångas upp och förvandlas till en snabb attack Skottland, men också misslyckats.

Värd gick in i denna match som ledare för grupp F europeiska zonen barcelona tröja med sju poäng från deras öppning tre matcher och förblir obesegrad i 32 matcher förra examen mereka.Skotlandia, å andra sidan, är på fjärde plats i gruppspelet efter deras nederlag 3- 0 i Slovakien förra kali.Wayne Rooney till kapten England i en 2018 VM kvalificerade match på fredag ​​kväll hemma mot Skottland.

Manchester United kaptenen verkade ha förlorat sin plats i Gareth Southgate efter en nedgång i prestanda, men den engelska skyttekung återvände till startelvan för koncernen F.Eric Dier och Jordan Henderson behålla sina platser i mittfältet, medan Daniel Sturridge lyckats stärka sin position i slutattacker trots Harry Kane har återhämtat sig från skador.

21 minuters frispark tillfälle. Taken by kapten Wayne Rooney. Bollen på den övre sidan av väggen manusia.GOOOL! Med utgångspunkt från den 24: e minuten Raheem Sterling spark precis utanför straffområdet studsar Skottland spelare. Bollen sjönk vid foten av Kyle Walker på höger sida av fältet och en bra boll framför mål och där stod Daniel Sturridge. Han skakade på huvudet och bollen lämnats in i målvakten Craig Gordon vid den första stolpen. MÅL! 1-0!

Vendita nuove maglie calcio a poco prezzo, Non fatevi fregare! Divise, Mute e Completi Calcio e Calcetto: Maglie calcio poco prezzo e Pantaloncini

Køb de mest populære fodboldtrøjer online her, Fodboldtrøjer til børnTrøje til fodbold i børnestørrelser;