Diego Simeone hälsade Yannick Ferreira Carrasco efter poäng Atletico Madrid 's 1-0 seger över fotbollströjor Rostov, men påminde om att den belgiska yttern har fortfarande många saker att ditingkatkan.Atletico dominera spelet i Ryssland och var tvungen att missa några möjligheter i första halvlek, Angel Correa arsenal tröja är de skyldiga missade två chanser emas.Carrasco gav slutligen Atletico ledningen i den 62: a minuten Juanfran 'kors, lägga till ett hat-trick som han tryckt på söndag i en seger 7-1 liverpool tröja över Granada.

Och Simeone berömde 23 år gammal som han påminde om att han behöver fortfarande förbättras en hel del kemampuannya.Carrasco spela bra, sade han till reportrar. Jag är mycket glad för honom och han måste fortsätta som han är. 'Det finns många saker som han kan förbättra och han kan melakukannya.Simeone inte är helt nöjd med den goda allmänna utvecklingen av laget, att Atletico beklagligt oförmåga slutföra så många chanser i matchen mot Rostov.